Qantan Biru Langit PDF ´ Qantan Biru eBook ✓

Qantan Biru Langit [PDF / EPUB] Qantan Biru Langit antan Biru Langit Dia itu siapa Anak orang kayakah Atau anak raja Oh antan Biru Langit bukan orang ternama Bukan juga anak orang kaya Jauh sekali anak raja Dia cuma seorang gadis biasa Namun yang menj antan Biru Langit Dia itu siapa Anak orang kayakah Atau anak raja Oh antan Biru Langit bukan orang ternama Bukan juga anak orang kaya Jauh sekali anak raja Dia cuma seorang gadis biasa Namun yang menjadi kemusykilan kenapa tiga jejaka boleh diserang penyakit angau setelah bertemu dengannya Apa istemewanya antan Biru Langit di mata mereka.


10 thoughts on “Qantan Biru Langit

  1. says:

    I try to finish what I start but I get bored The story was a little too slow for my liking and didn't really get hooked into the book straight away Many parts made me want to throttle antan Extremely dull and boring book


  2. says:

    35antan Biru Langit Itu yg buat saya tertarik untuk membaca Rupanya nama heroin Sejujurnya saya tak ingat sangat jln cerita ni Antara tiga jejaka saya tak ingat siapa yg antan pilih Razif Khusaini dah kalah tanpa bertandingfeeling antan tak begitu cenderung ke arahnya Rafael Vivartae or Kalid Zhafranboth have great personality but the other stuck up for a reason Saya ingat dgn jelas pertandingan tennis di khalayak ramai diantara Rafael dan Khaliddan semasa antan dan Khalid revisit their old school with entah apa2 punya costumebukan baju sekolahlawak juga Masing2 ada kisah silam terutama sekali Khalid sebelum menjadi pemain tennis taraf dunia Last scene saya rasa antan dlm flightnak cari Rafael agaknyaAs much as I like Khalid saya lebih memilih Rafael sebab keperibadian Rafael teguh whereas Khalid rapuh Rasa mcm dipermainkan oleh Khalid pulak hmmNLB


  3. says:

    antara novel lama yang agak menarik dari penulis muliati abdul atau sekarang nama penanya pena kayu nipis jer novel ni tapi isinya menarik kisah antan yang mahukan lelaki terbaik malaysia menjadi jodohnya haa parah nak mencari tu kan tiga jejaka yang pertama razif khusaini yang berdarah campuran jepun pernah diwasiatkan oleh datuknya untuk berkahwin dengan antan cumanya razif ketika itu menolak setelah kematian isteri dia mula cuba rapat kembali jejaka kedua rafael vivarte kacukan melayu perancis juga abang kepada sahabat baik antan iaitu kirana kirana sungguh sungguh mahukan antan menjadi kakak iparnya sehinggakan dia merasa lelaki lain tidak baik dan tidak sesuai berkawan dengan antan jejaka ketiga pula adalah bekas sahabat sekolah antan khalid zhafran mengejar cita citanya untuk menjadi pemain tenis terbaik dunia demi memenuhi hasrat ibunya yang berdarah Bedingham yang mahukan dia merapatkan kembali hubungan dengan keluarga yang membuang ibunya kerana berkahwin dengan orang melayu apakah istimewanya gadis yang bernama antan biru langit ini sehinggakan mereka bertiga memujanya?simple sweet tahap manis buah dan ringkas jer sebenarnya novel ni bahasa pun cantik jer flashback di sesetengah bahagian memainkan peranan menguatkan lagi jalan cerita


  4. says:

    Sesungguhnya apa yang kita suka tidak semestinya baik untuk kita antan Biru Langit adalah seorang wartawan yang tegas berkeyakinan dan suka ketawa Dirinya di sukai oleh tiga jejaka yang tampan dan berjaya Khalid Zhafran Razif Khusaini dan Rafael Vivarte Dia bertekad bahawa hanya seorang lelaki yang terbaik di Malaysia saja yang akan menjadi suaminya Maka ketiga tiga mereka harus berebut untuk bertahta di hatinya Mereka masing masing mempunyai kelebihan masing masing Tetapi sebelum antan dapat mengecap bahagia dia merasakan kehampaan dan kecewa dulu Hatinya hanya akan diubati oleh yang berhakKarya ini lebih menyerlah


  5. says:

    antan Biru Langit Muliati Abdul Pena Kayu correct me if I'm wrongMengisahkan antan di dalam misi mencari suami Lelaki Terbaik Malaysia Terbaik di mata dan hati antan Biru LangitBanyak unsur humour Realistik di dalam fantasi Pengajaran Jodoh di tangan Allah walau sejauh mana usaha kita Penyampaian baik santai dan mempunyai identity tersendiriTapi saya amat suka pengakhirannya Interesting


  6. says:

    antan Rafael


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *