Ada Cinta Di Hati Kindle × Ada Cinta Kindle -


10 thoughts on “Ada Cinta Di Hati

  1. says:

    Best nyer cerita niHusband pun sweet even though ada conflict but both tak menunjukkan yang depa lemah


  2. says:

    Adreena 'Reena' Syukri 'Ree'


  3. says:

    Ini adalah novel PERTAMA yang saya baca Sebelum BICARA HATI masa bicara hati kawan just cerita je lepas baca novel ni baru saya start baca yg lain2 Weyyy kenapaaa semuanya indah2 dalam novel saya suka cerita ni bagi saya watak semuanya hidup yeayy best Terbaikkkk saya suka pasal isteri dia pura2 jadi kakak kembar dia sebab nak uji suami dia hehe padahal suami dia dah tahu tu dia


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Ada Cinta Di Hati [PDF / EPUB] Ada Cinta Di Hati Mereka ditakdirkan lahir sebagai pasangan kembar seiras Walaupun dari segi lahiriah tiada bezanya tapi batiniah mereka tidak sekata Adlyna seorang gadis yang langsung tidak takut pada halangan sehingg Mereka ditakdirkan lahir sebagai pasangan kembar seiras Walaupun dari segi lahiriah tiada bezanya tapi batiniah mereka tidak sekata Adlyna seorang gadis yang langsung tidak takut Ada Cinta Kindle - pada halangan sehinggakan apa yang diingini mesti dikota Bagi Adreena pula dia seorang yang lembut hati dan mudah mengikut kata Lantaran dia sering dipersendakan oleh kakak kembarnya Adlyna hebat di pentas peragaan Kerlipan cahaya yang sering menyimbahi tubuhnya menyebabkan dia seperti berada di awang awangan Sehingga dia nekad meninggalkan majlis perkahwinan di saat saat akhir demi memenuhi tuntutan hatinya Akibatnya Adreena yang terpaksa menjadi korban saudara sendiri Keterpaksaan Syukri dan Adreena menjadi pasangan suami isteri menyebabkan hubungan itu bergantung tidak bertaliTiga tahun mereka melayari bahtera yang tiada nakhoda dan selama itu semuanya menjadi rahsia Indah di mata orang tapi derita di hatinya Kesetiaan Adreena dicabar dan diasak asak Sampai bila dia harus berdiri dan terima segalanya dengan redha Ya selagi Ada Cinta Di Hati dia harus lakukan sesuatu biar apa jua natijahnya Dia sering diterjah dengan pepatah ‘air dicincang takkan putus’ Tapi di mana kebenaran kata kata itu kalau hatinya sering disiat siat dan dilapah tiap ketika Dan bagaimana dengan Adlyna Bahagiakah dia setelah mencipta duka.

  • Mass Market Paperback
  • 522 pages
  • Ada Cinta Di Hati
  • Emma Maizura
  • Malay
  • 16 October 2016